Mikä avuksi?

Älä huoli, apu on ihan chatin ulottuvilla.

LÄHETÄ MEILIÄ

Vastaamme mahdollisimman pian. Jos haluat mielummin jutella, jätä soittopyyntö.
nippuvakuutus(a)lahitapiola.fi

ASIAKASPALVELUN NUMERO

Heräsikö Nipusta kysymyksiä? Asiakaspalvelumme auttaa. Vastaamme soittoihisi arkisin kello 8-18 välillä.
+358 9 453 8993

KORVAUSPALVELUN NUMERO

Sattuiko jotain? Tee korvaushakemus kirjautumalla Omille sivuille. Kysymyksiin korvauksista vastaamme arkisin kello 8-17 aikana.
+358 9 453 8994

Sattuiko jotain?

Hae korvausta tekemällä vahinkoilmoitus omilla sivuillasi 24/7. Asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa – avaa chat tai jätä soittopyyntö.
Usein kysyttyä
 • Voinko ostaa Nipulta yksittäisen vakuutuksen?

  Nippu on kolmen tärkeimmän vakuutuksen paketti kotiin, matkoille ja tapaturmien varalle. Nippu-vakuutus sisältää aina koti-irtaimisto-, vastuu-, oikeusturva-, matka- ja tapaturmavakuutuksen, joten saat kerralla vakuutusturvan kuntoon. 

 • Mitä Nippu maksaa?

  Nipun hinta on alkaen 18 €/kk. Hintaan vaikuttavat mm. irtaimistolle valittu vakuutusmäärä, vakuutettujen henkilöiden määrä ja asuntosi koko sekä asuinpaikkakunta.

 • Mitä Nippuun sisältyy?

  Nippu on kolmen tärkeimmän vakuutuksen paketti kotiin, matkoille ja tapaturmien varalle. Nippu vakuutus sisältää aina koti-irtaimisto-, vastuu-, oikeusturva-, matka- ja tapaturmavakuutuksen.

  Samaan vakuutukseen voidaan lisätä matka- ja tapaturmavakuutus myös samassa taloudessa asuvalle puolisollesikin, mutta ei lapsille. Koti-irtaimisto-, vastuu- ja oikeusturvavakuutuksessa vakuutettuna ovat samassa taloudessa asuvat puoliso ja lapset.

 • Mitä vakuutuksia tarvitsen?

  Vakuutus on tarkoitettu turvaksi odottamattomiin sattumuksiin.  Sinun oma elämätilanteesi vaikuttaa siihen mitä vakuutuksia tarvitset. Tee vakuutustesti - saat hyviä neuvoja ja suosituksia sitä kautta.

 • Miten ilmoitan vahingon ja haen korvausta?

  Korvaushakemuksesi hoituvat helposti kellon ympäri Nipun verkkopalvelussa omilla sivuillasi.