Mitä Nipusta tulisi tietää?

Yleisimmät kysymykset

Yleisimmät kysymykset

Koti

Matka

Tapaturma

Elämäntilanteet

 • Voinko ostaa Nipulta yksittäisen vakuutuksen?

  Nippu on kolmen tärkeimmän vakuutuksen paketti kotiin, matkoille ja tapaturmien varalle. Nippu-vakuutus sisältää aina koti-irtaimisto-, vastuu-, oikeusturva-, matka- ja tapaturmavakuutuksen, joten saat kerralla vakuutusturvan kuntoon. 

 • Mitä Nippu maksaa?

  Nipun hinta on alkaen 18 €/kk. Hintaan vaikuttavat mm. irtaimistolle valittu vakuutusmäärä, vakuutettujen henkilöiden määrä ja asuntosi koko sekä asuinpaikkakunta.

 • Mitä Nippuun sisältyy?

  Nippu on kolmen tärkeimmän vakuutuksen paketti kotiin, matkoille ja tapaturmien varalle. Nippu vakuutus sisältää aina koti-irtaimisto-, vastuu-, oikeusturva-, matka- ja tapaturmavakuutuksen.

  Samaan vakuutukseen voidaan lisätä matka- ja tapaturmavakuutus myös samassa taloudessa asuvalle puolisollesikin, mutta ei lapsille. Koti-irtaimisto-, vastuu- ja oikeusturvavakuutuksessa vakuutettuna ovat samassa taloudessa asuvat puoliso ja lapset.

 • Mitä vakuutuksia tarvitsen?

  Vakuutus on tarkoitettu turvaksi odottamattomiin sattumuksiin.  Sinun oma elämätilanteesi vaikuttaa siihen mitä vakuutuksia tarvitset. Tee vakuutustesti - saat hyviä neuvoja ja suosituksia sitä kautta.

 • Miten ilmoitan vahingon ja haen korvausta?

  Korvaushakemuksesi hoituvat helposti kellon ympäri Nipun verkkopalvelussa omilla sivuillasi.